We doen er alles aan om onze arrangementen zo flexibel mogelijk te houden, u kunt niet alleen een kamer boeken, maar ook onze “Cottage for Two” of zelfs de hele Hoeve huren. Kookvakanties en golfarrangementen behoren onder andere ook tot de mogelijkheden.

De wensen van onze gasten dienen als uitgangspunt voor een “verblijf op maat”. Graag willen wij u alvast kennis laten maken met een aantal basis arrangementen en thema arrangementen, waarbij een combinatie tot de mogelijkheden behoort.

Of uw interesse nu uitgaat naar een heerlijke vakantie met vrienden of familie, rust, ontspanning, koken, schilderen, wandelen of een verblijf met uw management team.

Enkele suggesties vindt u:

“Thuis komen in Maison Puech Malou”. Het hele jaar door “gewoon” genieten en een verblijf met kwaliteit ervaren. Onze Basis- & Verhuur Arrangementen.

“Een culinaire sensatie op maat”. MMMMM Puech Malou biedt aan aanstormende koks, uw kroost met kookambities of voor diegene die alleen maar wil aanschuiven, een wel heel bijzondere vakantie.

“Hole in One”. Een onvergetelijke golfsensatie in Zuid-Frankrijk.

“Een gemotoriseerde ontdekkingsreis”. Ontdek de Midi-Pyrénées en ervaar het verblijf voor voertuig en bestuurder als een van gewoon bijzonder. .

“Een belevenis op linnen”. Een inspirerende beleving in een schilderachtige omgeving. Op aanvraag.

“Thuis afstand nemen”. Doorhollen……..of even stilstaan? Even behoefte aan stilstaan, reflectie of uitwerken van goede voornemens? Dit arrangement biedt u een 8-weekse mini sabbatical die u toe kunt passen in uw dagelijks leven.

“Een andere kijk op de zaak”. Een verfrissend verblijf voor uw team met een heleboel criteria waarom u dit vooral niet moet doen

……

Hebt u persoonlijke wensen?

Laat het ons weten, wij adviseren u graag over een “verblijf op maat”.