Maison Puech Malou ligt in het departement Tarn, dat deel uitmaakt van de Zuid Franse regio Midi Pyrénées. De omgeving biedt u rust, ongerept natuurschoon, prachtige uitzichten en typische Franse dorpjes. Dankzij het mediterrane klimaat is het er het hele jaar door bijzonder goed toeven. Puech betekent in het Occitaans (de streektaal) heuveltop en de Malou is de naam van een oude appelsoort.

Maison Puech Malou ligt in de idyllische, kleine gemeenschap Puech Malou, die tot de even verderop gelegen gemeente Teillet behoort. De regio biedt een keur aan cultuur, historie en natuurschoon. Het eeuwenoude Albi, centrum der Katharen, ligt op 20 minuten rijden en binnen een uur bent u in Toulouse. In een kwartiertje rijden geniet u van de Vallee du Tarn, de meren van de Barrage du Razisse en de Lac de Bancalie liggen op een steenworp afstand. En bij helder weer laten de toppen van de Pyreneeën zich in al hun grandeur bewonderen.

Deze, uit omstreeks 1800 daterende, schitterend gerestaureerde hoeve en bijgebouwen ligt op een zonnige heuveltop ter hoogte van 525 meter midden in de Zuid Franse campagne en zijn met oog voor detail ingericht. De gebouwen bevinden zich centraal op een oppervlakte van pakweg 8.000m2, en zijn allen zelfstandig, vrijstaand en hebben ieder hun eigen voorzieningen, privé tuinen en terrassen.

De romantische gastenkamers, het antieke meubilair en de comfortabele zithoeken geven u als gast van Maison Puech Malou een waarlijk tweede thuisgevoel. De voormalige akkers zijn omgetoverd tot parkachtige tuinen en terrassen waar u kunt genieten van rust, ruimte en privacy. In de royale woonkamer, kunt u zich bij de twee open haarden, onder het genot van een prachtige vin du pays, aan het warme hart van het huis koesteren. De moestuin, de kruidentuin, de boomgaard en de kippen leveren nog steeds verse ingrediënten voor het ontbijt of de table d’hôtes. De bekroonde wijnen komen uit de naburige Gaillac streek.

We doen er alles aan om onze arrangementen zo flexibel mogelijk te houden, u kunt niet alleen een kamer boeken, maar ook onze “Cottage for Two" of zelfs de hele Hoeve huren, ook kookvakanties en golfarrangementen horen onder andere tot de mogelijkheden.

Een comfortabel verblijf voor uzelf of uw gezelschap tot 12 personen, ver van drukte en lawaai, verstild in tijd en ruimte; u vindt het in Maison Puech Malou.

Ontdek de charme van de verschillende seizoenen en proef de specialiteiten van het land.

Wij verwelkomen onze gasten het hele jaar door.

De Hoeve comfortabel voor 10 personen, ligt met privé tuin op het zuidwesten.

De Cottage, comfortabel voor 2 á 4 personen, ligt met privé tuin op het zuidoosten 

Hebt u persoonlijke wensen?

Laat het ons weten, wij adviseren u graag over een “verblijf op maat".